dissabte, 20 d’octubre del 2012

Internet segura



Després de veure el vídeo proposat a l’aula, la nostra mentorna ens planteja tres preguntes:
-          Que ens fa pensar el vídeo?
-          Què hem entés amb el vídeo?
-          Penseu com a educadors/es haureu d’estar atents a aquesta problemàtica?
Potseriorment, havent llegit les preguntes i reflexionat i raonat la resposta col·lectivament, hem arribat a les següents conclusions:

-          Realment, aquest vídeo demostra d’una manera molt senzilla com de vulnerables som a la xarxa.
-          Veiem com una adolescent està rebent bullying per part de diverses persones, amb tots els traumes i problemas que pot arribar a comportar per les persones afectades.
-          Evidentment, com a educadors hem d’estar atents a aquesta problemática. La millor arma per evitar i/o afrontar un problema, és una bona prevenció
Al igual que a la vida diàra, hem d’impartir una bona educación sobre les TIC i el món virtual en general.

Hi ha molts alumnes amb problemas de relació social, amb una baixa autoestima moltes vegades, on la xarxa és un gran al·liat per a elles. Si troben algú que els fa ciberbullying i no se n’adonen o no ho saben aturar, pot suposar un trauma amb conseqüències terribles.
Per això, farem  aquesta prevenció i anirem parlant amb els educants, per tal de ser propers a ells, que ens expliquin que els succeeix, assessorar-los, etc.  


Us deixem també aquesta presentació que hem creat sobre el ciberbullying, que és l'assetjament que un menor exerceix sobre un altre de la mateixa franja d'edat en entorns digitals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada